Logo

Nimue ansigtsprodukter

Vi forhandler Helena Christensens Nimue produkter


nimue face treatment

Nimue er aktivt behandlende hudplejeprodukter med medicinsklignende fordele - såkaldte derma-cosmeceutiske produkter, som er i stand til at påvirke strukturen og hudens biologiske funktioner, hvilket er med til at give synlige resultater. Nimue anvender den højeste kvalitet af de nyeste videnskabeligt baserede ingredienser fra bioteknologiske og naturlige kilder, herunder AHA (frugtsyre) og vitaminer. Der anvendes ikke kunstig parfume, parabener, mineralske olier eller lanolin i deres produkter.

NIMUE HUDPLEJE

Banebrydende resultater baseret på effektive kombinationer af frugtsyre - Den nye generation af derma-cosmoceutisk hudpleje

nimue-helena-christensen
Nimue´s produktsortiment blev oprindeligt udviklet tilbage i 1994 rettet mod det medicinske marked, hovedsagelig til forberedende og opføl-gende behandling af huden i forbindelse med plastikoperationer. Nimue revolutionerede den globale skønhedsindustri, ved at indføre et nyt klassifikationssystem til huden.

Nimue er legendarisk for sine banebrydende innovationer, resultater og produktformularer i verdensklasse, baseret på effektiv kombination, kon-centration og styrke af særlige ingredienser med videnskabelig dokumen-terede leveringssystem, som indsluser de aktive ingredienser optimalt.

Som fanebærer inden for hudplejeindustrien er Nimue kendt for sin ekspertforståelse af huden og effektive behandling af forskellige hud-sygdomme og tilstande. Behandlingernes formuleringer, leverer optimale koncentrationer af farmaceutisk kvalificerede ingredienser, effektive antioxidanter, peptider og andre aktive ingredienser.

Kontakt os i butikken for køb på tlf.:21753058 - Kan sendes med post (mod betaling af porto)Logo