Hurtig og effektiv genoprettelse af et uønsket filler resultat

Introduktion

Hyalase eller Hyalurondiase, er lægemiddel udleveret af Lægemiddelstyrelsen som effektivt og hurtigt kan rette op på eller fjernet et uønsket resultat fra en filler behandling. Den typiske kunde vi behandler, henvender sig oftes på baggrund af et resultat de har fået på en anden klinik, som de ikke er tilfredse med. Oftes ser vi overfyldte læber, skævheder og buler i læberne.

facecollage

Effekt og behandling (før/under/efter)

 1. Inden første behandling skal du til en konsultation ved klinikkens læge. Han tager en snak med dig, om dit resultat kan omgøres. Du bliver informeret omkring hvordan det bedste mulige resultat kan skabes efterfølgende, samt vende med dig, alle led i behandlingen, bivirkninger mv. Efter samtalen har du mulighed for behandling, dog tidligst 48 timer efter. 
 2. Med en tynd nål injiceres Hyalase i det ønskede område. Selve behandlingen er kortvarig (få minutter), men der bliver sat godt med tid af til dig. Der kan opleves let smerte, men ikke noget der kræver smertestillende. Vi vil dog gerne tilbyde dig noget lokalbedøvende creme, hvis det er nødvendigt. 
 3. I området hvor der injiceres, kan der opleves lidt hævelse, rødme og ømhed. Dette fortager sig dog oftes i løbet af et par dage. 
  • Efter behandlingen, skal du vente min. 4 timer før du anvender make-up og creme
  • Rør ikke ved det behandlede område
  • Undgå infektion ved at anvende god hygiejne
  • Vi fraråder at du masserer området, eller afkøler det med noget koldt. Vi anbefaler også at du holder huden væk fra solen.

Effekten ses som regel inden for 4-48 timer, dog vil der i nogle tilfælde kræve flere behandlinger, før der kan ses en synlig effekt. Simple indgreb, fx filler under øjnene, vil der hurtigt opleves en effekt. Ved læber eller kindben, kan det være lidt mere vanskeligt, da der oftes her er indsprøjtet filler dybere i vævet. Her vil det nok være nødvendigt med en større mængde Hyalase over flere omgange.

Hvad virker Hyalase på?

Hylase virker på alle typer af HA-filler. Dem kender du bedst som Restylane og Juvéderm, eller de mindre kendte Meso/Meso-filler. Filleren skal blot være HA-baseret, er den det, så kan Hyalase nedbryde det.

Resitution

Den injiceret Hyalase er opløst allerede efter en halv time, dog kan det tage op til 48 timer, før virkningen er aftaget.

For at sikre det bedst mulige resultat, så anbefaler vi at du venter minimum 2 uger, før du får injiceret ny filler. Vi hjælper dig naturligvis gerne med at få skabt det resultat, som du i første omgang drømte om at få.

Bivirkninger

Selvom vi arbejder med minimale doser og meget nøjagtigt, så kan der opstå bivirkninger med behandlingen.

 • Hævelse, blå mærker (hvis nålen rammer blodkar)
 • Minimal nedbrydning i huden / fordybning (forsvinder af sig selv igen)
 • Allergiske reaktion (SJÆLDEN!) Med akut rødme og hævelse

Oplever du nogle af disse bivirkninger, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte klinikken.

Priser:

Hyalase : 1.500.-

Bestil behandling nu