Juvéderm® - Fremhæver skønheden hos alle

Sundhedsstyrelsen forlanger at alle har min. 48 timers betænkningstid inden behandling med Botox og filler, så vær opmærksom på dette, inden du ønsker behandling med dette.

Tiden sætter sine spor. Mange mennesker føler sig bedre tilpas, jo yngre de ser ud. Men ældningen er en proces, som er umulig at forhindre, og i takt med at kroppen ældes, ældes huden også.

Huden får et andet udseende og andre egenskaber. Alder, hormoner, sol og røg er faktorer, som kan føre til, at der udvikles fine linjer og rynker. Huden opleves mere følsom og mindre elastisk. I takt med at vi ældes, reduceres mængden af hyaluronsyre i huden, hvilket gør det sværere for huden at bevare fugtigheden. Talgkirtlerne bliver mindre aktive, og huden bliver mere tør. Ansigtet mister også fedt og ser derfor mindre fyldigt og glat ud, og da antallet af blodkar i huden reduceres, mister huden sin ungdommelige farve og glans.Ud over alle disse forandringer, påvirkes huden også af tyngdekraften, som trækker huden nedad og gør den slap.
facecollage

Hvad er Juvéderm®

Juvederm består af vand og et Hyaluronsyre, som er et sukkerkompleks, som blandt andet produceres i hud og brusk hos dyr og mennesker. I huden udfylder det tomrummet mellem et netværk af små kollagen- og elastintråde.

Hyaluronsyre spiller en vigtig rolle for hudens vandbindende evne og gør den strammere og fastere. Alt dette regnes som bindevæv. Juvederm hører til den ikke-kirurgiske kategori af hud-fyldstoffer.

Hvem producerer Juvéderm®
Juvéderm® produceres af det Amerikanske firma Allergan der også laver Botox®

facecollage

Vi gør opmærksom på, at hvis man har herpes(forkølelsessår), så skal man rådføre sig med vores behandler inden behandlingen kan findes stedPriser:

Juvéderm® fillers:
2.500-2750,-/ml

*OBS: ved bestilling af behandlingen, tages et depositum på 500,- - Dette bliver fratrukket ved betaling af behandlingen
*OBS: ved udeblivelse fra aftale, ingen behandling, ved gentagende flytning af behandling, samt hvis du aflyser din tid og ikke book'er en ny, tilbagebetales depositum IKKE!


Juvéderm VOLUMA® Ansigtskonturing

Juvéderm VOLUMA® har en høj volumengivende kapacitet som gør det muligt at erstatte tab af volumen i kinder, hage og andre områder i ansigtet.

manwoman
Volumen og fylde i ansigtet
Hele ansigtet behandles ved større volumen af Juvéderm®, som genskaber fylde i hele ansigtet. En slags ansigtsløftning uden brug af kniv.

Om behandlingen Juvederm ansigtskonturering
Ideen med konceptet (Soft Restoration Concept) er at kunne foretage volumen behandling af hele ansigtet, ved brug af kun ganske få indstik. Typisk 3-4 stik med en ny slags nål kaldet Pix´L microcannula. Juvéderm® behandlingen medfører minimal smerte og vævstraume, men med en meget stor effekt.

Yngre udseende med mere karakter
Juvéderm® kan bidrage til at genoprette ansigtsvolumen uden et kirurgisk indgreb. Ved at tilføre hage og kind mere fylde og former, fremhæver behandlingen med Juvéderm® ansigtskonturering. Resultatet er et yngre udseende med mere karakter.
Juvéderm® kan blandt andet tydeliggøre og fremhæve dine ansigtstræk ved at skabe:

- Mere fremtrædende kindben
- En mere fremtrædende hage
- Mere fremtædende kæbe á la Brad Pitt
- Løfte ansigtet og fremhæve kinderne

Juvéderm ULTRA SMILE®

Juvéderm® ULTRA SMILE er en ny tilføjelse til Juvéderm serien, der er kan levere fyldige, bløde, naturlige læber og udglatte fine linier omkring  munden. Juvéderm ® ULTRA SMILE er et blidt og skånsomt produkt tilsat en lille smule bedøvelse, for at lette generne ved behandlingen. Juvéderm® ULTRA SMILE har en unik formulering, der er designet til straks mærkbare resultater, der holder.

Hvordan virker Juvéderm® ULTRA SMILE

Det er ingen hemmelighed, at læberne er en vigtig del af ansigtet skønhed ... sig med et venligt smil, et kys eller hurtig ændring af udtryk, er dine læber altid med til at gøre opmærksom på dig selv! Hvad er anset smukke kan variere fra kultur til kultur, men der er nogle fællestræk. Undersøgelser viser, at en bredere, fyldigere læber og veldefinerede grænser bredt anses for at være attraktive. Faktisk er fyldige læber blevet mere og mere identificeret med både ungdom og skønhed.

Hvorfor behandle læberne
Hvis du altid har ønsket fyldigere, blødere læber, kan Juvéderm® ULTRA SMILE være det svar, du har ledt efter, tilføjer fylde, balance og form til de øvre og nedre læber ! Du kan også forbedre konturen, definition og den samlede udformning af dine læber. Og da Juvéderm® ULTRA SMILE er det første læbe fyldstof formuleret med lokalbedøvelse for ekstra komfort, kan du gøre det med en masse mindre smerte.

Med alderen bliver læberne tyndere og med et fladere udseende. Rynker og fine linjer træder frem, og læbekantens grænser og amorbue bliver mindre defineret. Omkring munden, kan området mellem din overlæbe og næse bliver flad, og mundvigene kan vende nedad, hvilket skaber en træt, ældet udseende.
Juvéderm® ULTRA SMILE bidrager til at bekæmpe disse ældningstegn ved at forbedre læbernes tekstur og glathed og udfylde linjer og rynker forårsaget af f.eks. for meget sol, rygning normal ældning.

Selvfølgelig er behandlingen også rettet mod de yngre der bare vil have tilføjet volumen for et friskt, naturligt og  nyt udseende.

Juvéderm Volbella®

Ny filler fra Volbella til læber og mundregion

Volbella-cover
Blødere læber med ny teknologi
Ny teknologi, som betyder blødere læber, ingen hævelse eller rødme og
længere holdbarhed. Allergan har nu udviklet en ny filler til læber og mundregion efter en ny, revolutionerende teknologi.

Kendt teknologi
Samme teknologi som er udviklet til Voluma, som Curatio Kolding med stor succes behandler kind-, kæbe- og hageregion med og som har en holdbarhed på optil 18 måneder.

FDA godkendt
Volbella er FDA godkendt (højeste kvalitetsstempel i verden) og er allerede på markedet i resten af verden.

Blød og holdbar filler
Den nye teknologi, som kaldes VYCROSS betyder, at vi nu kan tilbyde en blød og holdbar filler, som ikke kan sammenlignes med nogen anden filler på markedet.

Optil 12 måneders holdbarhed
Ingen anden filler til læbe- og mundregion kan tilbyde en holdbarhed på optil 12 måneder.

Ingen rødme eller hævelse efter behandlingen
...og selvfølgelig indeholder Volbella lokalbedøvelse, som vores andre fillers fra Allergan.
Volbella

Juvéderm VY Cross ®

Den Revolutionerende VY Cross teknologi

• Længere holdbarhed
• Mindre hyaluronsyre
• Mindre hævelse og dermed hurtigere resultat
• Endnu blødere resultat
• Naturligt udseende

Designet bag denne unikke naturlige teknologi med de korte og lange sukkerkæder, giver dig en længere holdbarhed - op mod 12 måneder.

Dine muligheder
• Læber
• Kindben
• Hage/kæbe
• Rander under øjnene
• Rynker og linier
Produkterne består af
• Volbella
• Volift
• Voluma