Logo

Mesoterapi mod hårtab

before-after
Mesoterapi mod hårtab er en behandling, hvor huden i hovedbunden bliver perifirerede med små nåle så den unikke mesococktail af Vitamine, aminusyre og mineraler virker med 150 procent storre effektivitet. Cocktail-en indeholder bla. Savpalme som anvendes primært af mænd for at lette symptomerne på benigh prostata hyperplasi, som er en forstørrelse af prostata, men ikke en cancertilstand. Undersøgelser af behandling af forstørret prostata med savpalme indikerer, at palmen også stimulerer hårvækst, og det tyder på, at savpalme har samme effekt som finasterid, men uden bivirkninger.

Behandlingen optimerer produktionen af keratinproteiner ved at sikre en permanent biotilgængelighed. Behandlingen sikrer den præcise sammensætning af aminosyrer, der skal være tilstede i et sundt hår, og som er afgørerende i et middel mod hårtab. Med behandlingen reduceres hårtab, og i nogle tilfælde stopper behandlingen hårtabet helt. Efter de anbefalede 10 behandlinger med Hair System øges den gennemsnitlige diameter af hårstrået, og håret bliver mere fyldigt at se på.

Cocktailen indeholder selfølgelig også Biotin, som er et B-vitamin, som indgår i flere forskellige stofskifte-reaktioner og i regulering af sukkeromsætningen. Nogle gange betegnes biotin som vitamin H eller vitamin B7. Vitaminet er vandopløseligt, og kroppen kan aldrig indeholde et for højt niveau af biotin, da det på et vis tidspunkt, vil det blive udskilt med urinen. Det er blandt andet på grund af vitaminet, at vores behandling er så effektivt et middel mod hårtab og til at øge hårets sundhed. Glukose er en væsentlig energikilde og vigtig for både vedligeholdelse af kroppen og for, at den performer så godt som muligt. Biotin har en essentiel rolle, når kroppen forarbejder glukosen, og vitaminet er betydningsfuldt, når kroppen modarbejder slid og forfald. Både vækst og replikering af cellerne afhænger af biotin, og vitaminet hjælper med at bevare hårets sundhed og genopbygning, ligesom det har en vigtig rolle for vedligeholdelse af mange af kroppens andre funktioner. Biotin er det vitamin, der gør håret sundt, stærkt og smukt.

Det er klinisk dokumenteret, at kroppens niveau af biotin er lige så grundlæggende, som dens niveau af andre vitaminer og mineraler.

Et behandlingsforløb:

Første 3 behandlinger udføres med 1 uges mellemrum og har en engangs betaling på 2000kr som betales 1 gang.
Derefter skal der gå 20 dage - 4 uger mellem hver behandlinger hvor prisen pr behandling er 800kr.

Det kræver et fuldt behandlingsforløb på mellem 7-10 behandlinger, inden man kan sige behandlingen er færdig. Skulle der senere i livet forkomme hormonielle forandringer, medicinske påvirkninger eller anden sygdom, som gør man taber hår igen, kan dette stimuleres igen med 3 behandlinger.

Hver behandling varer maks 30 minutter og der tilbydes en gratis konsultation på 15min

Priser:

1 behandling: 800kr/stk

before-after

Bestil behandling nuLogo