Logo

Persondatahåndtering

Ny persondatalov
Curatio-Kolding beskytter dit privatliv. Vi har derfor opdateret vores privatlivspolitik for mere tydeligt at beskrive, hvordan vi håndterer, beskytter og bruger dine personlige oplysninger. Opdateringen er foretaget i henhold til den nye databeskyttelsesforordning (GDPR), som gælder i hele EU og erstatter derfor den tidligere personoplysningspolitik. De nye vilkår træder i kraft fra og med d. 25. maj 2018.

Hvem er persondataansvarlig?
Curatio-Kolding er ansvarlig for sikker opbevaring og behandling af dine private oplysninger. Det er derfor kun fast personale med dertilhørende rettigheder og tavshedspligt, som kan tilgå, ændre og se disse oplysninger. Vi benytter et professionelt firma ( http://www.cbit.dk/), som på vores vegne sætter alle vores informationer i system og hjælper os med dagligt at håndtere alle vores kunder.

Hvilken type personlige oplysninger behandler vi?
For at kunne oprette dig som kunde kræver det som udgangspunkt dit fulde navn, postnummer samt telefonnummer. Hertil kommer øvrige oplysninger såsom mail, adresse og fødselsdato. Såfremt der er tale om en behandling som involverer Sundshedsstyrelsen, forudsættes der også oplysning om fulde CPR-nummer. (Når først disse informationer er indtastet, bliver de skjult og kan kun vises af personer med rettighed til det).

Til hvilke formål behandles dine personoplysninger?
Vi behandler dine personlige oplysninger til at booke behandlinger og ved kontakt med Sundshedsstyrelsen

Hvilke rettigheder har du og hvordan udøver du dem?
Du har ret til at modtage en bekræftelse på, at vi behandler personlige oplysninger om dig, og i så fald få information om, hvorfor vi fx behandler oplysningerne, og hvor længe vi opbevarer dem. Du har også ret til at modtage en kopi af alle dine personlige oplysninger på anmodning, hvis du skriver til: kontakt@curatio-kolding.dk.

Ret til sletning og begrænsning
Vi gemmer som udgangspunkt dine oplysninger, indtil vi hører andet fra dig. Du har til hver en tid ret til at blive slettet/glemt i vores system, hvis du ønsker det. Dette forudsætter, at alle regninger er betalt og al gæld indfriet. Ved sletning vil du og ALLE dine opgivne informationer blive fjernet fra vores system.

Ret til indsigelse
Da vi bruger dine personlige oplysninger til direkte markedsføring, har du ret til at gøre indsigelse mod dette. Vi vil derefter ophøre den direkte markedsføring ved at fjerne din mail fra de pågældende lister. Henvendelse skal ske ved at kontakte os enten pr. mail eller telefon. Ret til dataportabilitet Når vi behandler dine personlige oplysninger for at kunne gennemføre en aftale med dig eller med dit samtykke, har du ret til såkaldt dataportabilitet. Det betyder, at du har ret til at modtage egne oplysninger i et struktureret, almindelig anvendt og maskinlæsbart format, og ret til at få overført disse oplysninger fra én dataansvarlig til en anden.

Hvad gør man, hvis man har spørgsmål eller klager?
Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@curatio-kolding.dk. Du har også altid ret til at indgive en klage eller anmelde evt. overtrædelser af den gældende persondataforordning til Datatilsynet.

Hvad sker der, hvis vi ændrer vores behandling af personlige oplysninger?
Curatio-Kolding deler aldrig vores oplysninger med nogen andre end førnævnte CBit og Sundshedsstyrelsen. Såfremt behov for yderligere deling opstår, vil vi informere dig om dette gennem mail og opslag.

Hvilket retsgrundlag er der for behandlingen af mine personlige oplysninger?
Vi bruger dine personlige oplysninger til at gennemføre dine behandlinger. Vi bruger dine personlige oplysninger til at identificere dig og til at bekræfte, at du har den lovpligtige lavalder til at foretage køb i vores forretning. (Retsgrundlaget for denne behandling: juridisk forpligtelse) Vi bruger dine personlige oplysninger til at bekræfte din adresse med eksterne partnere. (Retsgrundlaget for denne behandling: interesseafvejning) Vi bruger dine personlige oplysninger til at sende dig nyhedsbreve og tilbud. (Retsgrundlaget for denne behandling: interesseafvejning) Vi kan bruge dine personlige oplysninger i overensstemmelse med den gældende lovgivning til at overholde myndighedspåbud og til at besvare henvendelser fra offentlige og statslige myndigheder. (Retsgrundlaget for denne behandling: retlig forpligtelse.)

Hvor længe opbevares mine oplysninger?
Til bogføring: 7 år plus indeværende år i overensstemmelse med den gældende lovgivning. Til alle juridiske forpligtelser opbevares oplysningerne, så længe det kræves iht. den gældende lovgivning. Dine personlige oplysninger vil aldrig blive opbevaret længere end tilladt i henhold til gældende lovgivning.

Hvem deler vi dine personlige oplysninger med?
Vi deler dine personlige oplysninger med Sundshedsstyrelsen og CBIT. Disse leverer betalingsløsninger og marketingstjenester, der agerer på vores vegne, og som fx administrerer og kommunikerer meddelelser samt tilbud og IT-relaterede tjenester, fx opbevaring og vedligeholdelse. Tjenesteleverandører må kun behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med vores instruktioner og må ikke anvende oplysningerne til deres egne formål. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Træffer I automatiserede beslutninger?
Nej

Hvilken type personlige oplysninger behandler vi?
De oplysninger, vi behandler om dig, er navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, fødselsdato, cprnummer og mobiltelefonnummer.

Til hvilke formål behandles mine personoplysninger?
Vi behandler dine kontaktoplysninger ift Sundshedsstyrelsen og i forbindelse med behandlinger

Hvordan indsamler I personlige oplysninger?
Vi indsamler personlige oplysninger direkte fra dig, når du skal have en behandling fra os.

Sidst revideret: 29/05/18
Logo